23 marts Arbejdsdag i Flaglavet.

Lørdag d. 23 marts havde Niels Moritzen indkaldt Flaglavet til arbejdsdag i forbindelse med forårsklargøring af hullerne til stængerne i flagalleen. Mange steder er hullerne fyldt op eller skadet af vinterens snerydning eller frostsænkninger.
Moder nartur ville det imidlertid anderledes, for hun var slet ikke færdig med vinteren. Niels fastholdt dog, at vi skulle mødes og hilse på hinanden, og det skete i fritidscenteret, hvor vi fik serveret Stigs fantastiske æggekage og flæsk med SPRØD svær. Rigtig god mad. Der var en øl og en dram til.
Holdet omkring opsætning og nedtagning af flagalleen udgøres af Niels Moritzen, Per Jørgensen, Per Corneliussen, Niels Henning Larsen, Lars Bo Biilmann, Halldor Sørensen, Ole Simonsen, Kenneth Simonsen og Svenåge Tommerup.
Med til mødet havde Niels inviteret en hemmelig gæst. Det viste sig at være filialchef Henning Damm fra Sparekassen Faaborg i Vester Skerninge. Han lagde vejen forbi med kr. 7.500 i kontanter til det fortsatte arbejde med Flagalléen. Bøgebjerg Lokalråd siger rigtig mange TAK for påskønnelsen. Henning Damm var også vært for en omgang øl. Tak også for den. Selv om Sparekassen er flyttet til Vester Skerninge har vores lokalområde Sparekassen Fåborgs bevågenhed, og Henning Damm opfordrede til at søge, hvis der blev brug for det.
Nedenstående billeder er taget af Anette og Lars Bo Biilmann og Halldor Sørensen.

Filialchef Henning Damm har sponsorpenge med til vores komsammen hos Stig. Niels Moritzen den glade modtager.

 

 

Stående fra venstre: Per Jørgensen, Niels Moritzen, Filialchef Henning Damm, Sparekassen Faaborg, Per Corneliussen og Niels Henning Larsen

Siddende fra venstre: Halldor Sørensen, Lars Bo Biilmann, Svenåge Tommerup, Kenneth Simonsen og Ole Simonsen – – – og så er der skafning.

 

Lars tjekker lige at der hænger noget på –                                               Flagalleens ene hold – selvfølgelig undtaget Henning Damm

 

Hold 2. Niels Moritzen er chiefen, der tager mod ordrer og deltager kun paktisk hvis nødvendigt – og så kom der mere æggekage og flæsk med sprød svær.

 

.

Lørdag d. 6 april.

Så var det sidste udkald. Næste søndag d. 14. er der konfirmation og så skal flagalleen være klar.

 

Ikke kun hullerne blev renset, men også gaden blev fejet. Kenneth, Svenåge og Per Coneliussen i aktion.

 

Lars og Per Jørgensen samler op. Tid til en snak skal der også være.

 

 

Så går det løs igen.

 

 

Hele holdet                                                  – – – og så er der ølpause. Bemærk lige, at der er ved at være overlæs på hjulbøren