Ca 40 deltog i mødet. Vi havde en meget informativ aften med virkelig kvalificerede og vidende foredragsholdere. Kristian Tønnesen fra FMK fortalte om de varmeplaner der er arbejdet med i FMK. Han udtalte at Vester Åby er stor nok til at få fjernvarme. Om kort tid vil der komme en besked i e-boks med et skema, hvor man kan tilkendegive, om man er interesseret i at melde ind til at få fjernvarme. Mindst 60 % skal tilmelde sig for at man går videre med projektet.
Line Nørmark fra Energistyrelsens samarbejdspartner Trasition (skift) fortalte om de mange forskellige mulighed for at bruge den energi man har til rådighed optimalt. Hun henviste til Spar Energis hjemmeside, hvor man kan få gode råd og med beregningsmodeller og se hvad man spare gennem forskellige tiltag. Flere af foredragsholderne var inde på tilskudsmuligheder.
Både Rene Frost Frost VVS, Gert Mortensen fra Energi Fyn og Michael Lenker fra Otterup El var virkelig kompetente på hver deres område. Her fik vi viden om både varmepumper og solceller. Hvor der ikke er mulighed for fjernvarme blev vi belyst om evt. fælles varmepumpeløsninger, og forskellen mellem billige solcellepaneler og de noget dyrere, som i længden er billigst. Det er stadig en god investering i både varmepumper og solpaneler, når gassen udfases. Vi føler vi havde en god aften.