I lokalrådet havde vi talt om ønsket om en flagalle’. På trods af indsamling i lokalområdet af midler til hjertestartere og stole til hallen, lykkedes det med stor indsats af Niels Moritzen og Lars Biilmann at indsamle midler til indkøb af flagalle’. Lars  forhandlede med vejdirektoratet som indvilgede i at sætte rørholdere af til aleen – 36 i alt.
Vi skulle gerne have den færdig til Prinsens besøg hos Connerup i Vester Åby d. 6/6 2012. Stængerne med tilbehør blev leveret som løsdele hos Hans Henrik Johansen, Svendborgvej 362 i Vester Åby, som gav husly for stængerne, og Lars Biilmann, Niels Moritzen og Halldor Sørensen fik travlt. Den 2/6 brugte vi lørdagen på at montere flagstænger og flag. Vi nåede at lave en halv flagalle til Prins Henriks besøg. Godt han kørte samme vej tilbage, som han kom <;-))
Nedenstående billeder er taget af Halldor Sørensen fra monteringen og Kirsten Moritzen fra opsætnigen ved prins Henriks besøg.
Vi transporterede stængerne på lånt trailer. Målet er at få vores egen faste trailer, og det ser ud til at lykkes. Herom senere.