Flagalléen

 

Flagalle

Procedure v. booking af flagalleen: Halldor Sørensen modtager bestilling på  mobil: 23803125 eller e-mail: hgs@vesteraabymail.dk . Man betaler kr. 350,00 forud til konto 0828 – 00032 16144 i Sparekassen Faaborg med tydelig angivelse af indbetaler. Halldor Sørensen giver ordre til sjakbejs for 3 mand. Disse agerer og får alleen op og ned. Nemt og festligt for dig, som gerne vil markere en festdag med en flot række af flag. Hvis man ønsker det sætter Dagli’brugsen et skilt ud med information om anledningen til at Flagalléen er rejst. Giv besked sammen med bestilling.

Historie.

I lokalrådet havde vi talt om ønsket om en flagalle’. På trods af indsamling i lokalområdet af midler til hjertestartere og stole til hallen, lykkedes det med stor indsats af Niels Moritzen og Lars Biilmann at indsamle midler til indkøb af flagalle’. Lars  forhandlede med vejdirektoratet som indvilgede i at sætte rørholdere af til alleen – 36 i alt.
Vi skulle gerne have den færdig til Prinsens besøg hos Konnerup i Vester Åby d. 6/6 2012. Stængerne med tilbehør blev leveret som løsdele hos Hans Henrik Johansen, Svendborgvej 362 i Vester Åby, som gav husly for stængerne, og Lars Biilmann, Niels Moritzen og Halldor Sørensen fik travlt. Den 2/6 brugte vi lørdagen på at montere flagstænger og flag. Vi nåede at lave en halv flagalle til Prins Henriks besøg. Godt han kørte samme vej tilbage, som han kom <;-))
Nedenstående billeder er taget af Halldor Sørensen fra monteringen og Kirsten Moritzen fra opsætnigen ved prins Henriks besøg.